Wanneer je de diepe verbinding weer voelt, ervaar je tot hoeveel meer je in staat bent dan je ooit had gedacht!
— Els Basten
public.jpeg

Els Basten

Coach, spiritual teacher,
motivational speaker, writer

Vanuit een diepgewortelde ambitie om mens en dier te begeleiden weer in hun kracht te komen, heeft Els in 2008 haar praktijk opgericht. Om professionele diensten aan te kunnen bieden, moest ze een diepgaand proces van ontwikkeling in haarzelf ondergaan. Els heeft haar eigen ziekte, chronisch vermoeidheidssyndroom, overwonnen door haar te verdiepen in de ziekte en alle mogelijkheden te benutten om haar situatie te accepteren en van daaruit te groeien. Het herstellen van de verbinding met haar innerlijke wijsheid gaf haar de mogelijkheid om de juiste keuzes te maken die ze nodig had op haar pad naar genezing. Om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun processen, is ze verder gegaan met studeren om haar ervaringen te toetsen aan theoretische opvattingen.
Dit is de basis van haar praktijk. Haar opvatting is dat elke ziekte en aandoening terug te brengen is naar een punt van waaruit het ontstaan is en dat alles in verbinding staat met elkaar; lichaam, geest en ziel. Het vermogen om individuen door situaties te leiden met objectiviteit en gezond verstand, gecombineerd met haar zeer intuïtieve vaardigheden, behoren tot Els haar sterkste kwaliteiten. Els heeft haar eigen manier van werken met cliënten in sessies ontwikkeld waarin ze praktische elementen van coaching optimaal combineert en tegelijkertijd op energetisch niveau werkt. 

Els werkt ook met dieren. 

"Het is altijd mijn wens geweest met dieren te werken. Elke dierenliefhebber weet hoe speciaal dieren zijn. Ik vertaal naar mensen hoe dieren de wereld ervaren, hoe ze zich lichamelijk voelen en wat hun wensen zijn. Dit helpt mensen om hun dier beter te begrijpen, wat de band tussen hen zal versterken en hen beiden gelukkiger maakt."

Els heeft een nuchtere maar diepgaande manier ontwikkeld om op een zuivere en liefdevolle manier met dieren te verbinden. 

Als professioneel coach, therapeut en healer, geeft Els privé consulten, workshops, en sessies via email, telefoon en Skype. 

Het werk van Els Basten is geweldig!
Ze weet precies de vinger te leggen op de blokkades met haar intuïtie en inzichten.
— Gary Quinn - Best-selling author and coach

Els in de media