Individuele consulten

Els is gespecialiseerd in het samenbrengen van praktische coaching en energetische behandeling. Oefeningen en advies afgestemd op jouw persoonlijke energie om zelf mee aan de slag te gaan en de verantwoordelijkheid voor je leven terug te pakken. Dit betekent absoluut niet dat je aan je lot overgelaten wordt, maar juist dat je leert hoe je volgende hindernissen in je leven zelf kunt aanpakken en de volgende stap kunt zetten. 

Els geeft consulten in haar praktijk in Overloon en via Skype en Email. Lees hier meer praktische informatie.

 
 
olive-tree-3579922_1920.jpg

coaching

Individuele coaching staat voor persoonlijke ontwikkeling; het ontdekken van een persoonlijke missie en hoe om te gaan met uitdagingen in het leven.
Tijdens een coachsessie gaan we vanuit jouw missie je doelen vaststellen en een plan uiteenzetten hoe je deze doelen kunt bereiken. Je leert nieuwe vaardigheden en manieren om anders met jezelf en jouw situatie om te gaan. Je krijgt feedback over hoe je reageert en je gedraagt in specifieke situaties. Je leert hoe je kritiek kunt ontvangen en hoe je daarmee om kunt gaan. Je leert onderscheid maken tussen wat van jou is en wat van een ander.


healing

Een healingssessie staat voor het in kaart brengen van energetische blokkades die verstoring kunnen geven op allerlei gebieden in het leven. 

Door haar diepgaande en subtiele manier van werken helpt Els lichaam, geest en ziel in balans te komen. Ze helpt je antwoorden te krijgen op levensvragen. Door het in kaart brengen en verduidelijken van energetische blokkades, wordt er veel duidelijk over onverklaarbare klachten. Je kunt het zien als het in balans brengen van de fundering van je hele systeem, van waaruit aan de lagen daarboven gewerkt kan worden. Het is belangrijk om het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken, zodat je in staat bent om zelf je genezing voort te zetten. 

Els biedt hulp bij o.a. vermoeidheid, zwak immuunsysteem, spijsvertering, organenbalans, zuurstofregulatie. (onbewuste) Focus op negatieve gedachten en gevoelens, moeilijk verbinding kunnen maken met gevoel. Levensvragen en gevoel hebben vast te lopen. 
 

elsbasten.jpeg

water-lily-3504363_1920.jpg

combinatie coaching en behandeling

Wanneer dat nodig is, kunnen coaching en behandeling met elkaar worden gecombineerd. Bij behandeling houden we ons bezig met wat je tegenhoudt in wie je wilt zijn. Het opsporen en loslaten van blokkades gebeurt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Alles staat in verband met elkaar. Als er fysieke problemen zijn, zullen we daar aan werken en tegelijkertijd aan de onderliggende mentale, emotionele of spirituele problemen. En andersom wanneer je je emotioneel of mentaal uit balans voelt, kan het zo zijn dat er op fysiek vlak iets moet veranderen wat jou (onbewust) blokkeert.