Consulten en Trainingen

Onze missie is om vanuit betrokkenheid, passie en ervaring een professionele bijdrage te leveren aan mensen die streven naar gezondheid en welzijn en vanuit kracht en zelfverantwoording willen leven. Onderliggende of onbewuste blokkades vertroebelen vaak de werkelijke identiteit van een persoon. Door te werken met praktische methoden en behandelplannen is er voor iedereen een ideaal individueel plan op te stellen. Els gaat voor het beste resultaat en met jouw volledige inzet wordt samen jouw doel bereikt.

Je bent ook van harte welkom om naar Els toe te komen met je dier. Laat je verwonderen door je dier. Wat zegt jouw dier over jou en jullie relatie? En waar komen de lichamelijke klachten of gedragsproblemen vandaan?

Individueel

Wil jij loskomen van negatieve overtuigingen, onprettige gevoelens waarvan je misschien denkt dat ze bij je horen? Wil jij jouw stap naar geluk maken en jezelf losbreken van alles wat je tegenhoudt? 
Els begeleidt je door middel van coaching, heling en individueel afgestemd advies. 

Dier

Merk je dat je dier niet helemaal gelukkig is, lichamelijk uit balans of ziek is of wil het iets aan je kwijt waar je de vinger niet op kunt leggen? Els geeft aangepast voedingsadvies, heling voor lichaam, geest en ziel en geeft specifieke inzichten en adviezen om zelf verder mee aan de slag te gaan. 

training

Wil jij jezelf naar het volgende level brengen en een diepe training aangaan in jezelf? Of ben je er klaar voor te leren en te ontdekken hoe je anderen kunt begeleiden door jouw eigen talent te ontdekken en verder te ontwikkelen? Individuele training is hier uitermate geschikt voor. 

 
 
Els was een ongelooflijke co-piloot; het ondersteunen, aanmoedigen en begeleiden van mij om zelfliefde te zoeken en om alle kanten van mezelf te begrijpen en te omhelzen. De impact die ze heeft gemaakt op mijn leven is zo diepzinnig - als ik nadenk over waar ik was voordat ik haar ontmoette, kan ik nauwelijks geloven dat ik diezelfde persoon ben!
— Erin Norleen - www.animalteaching.ca