chain-2364830_1920.jpg
Laat je genezing een proces en een diepe transformatie zijn. Niet een korte termijn oplossing van een oppervlakkig symptoom
— Els Basten
 

Hoe belangrijk is communicatie?

Communicatie is op allerlei gebieden in je leven heel belangrijk. Kijk naar communicatie tussen mensen, in een relatie, of het nou werkrelatie, liefdesrelatie, vriendschapsrelatie, relatie tussen mens en dier is. En niet alleen via woorden, maar ook je lichaamstaal en wat je uitstraalt.

Denk ook eens aan de communicatie binnenin je lichaam, tussen lichaam, mind en ziel, tussen je organen, je cellen, je zintuigen, etc.

Stel je voelt je moe, gaat naar de dokter en laat bloed prikken. De bloedtest wijst uit dat een bepaalde vitaminewaarde te laag is. Je neemt een aantal weken/maanden vitaminen om deze aan te vullen, maar je klachten veranderen niet. Het kan zomaar zijn dat je een andere vitamine erbij moet nemen om de andere beter op te kunnen nemen. Of misschien werken je darmen niet optimaal, waardoor opname niet mogelijk is.

Goede communicatie tussen je organen is ook van groot belang. Alles staat in verbinding met elkaar en als er ergens een stofje of een verbinding mist of verzwakt is, kan het hele systeem in elkaar zakken.

Wanneer je hart niet communiceert met je hoofd of andersom, zul je merken dat je niet (gemakkelijk) kunt schakelen tussen gevoel en gedachten. Het is of je gedachten of je gevoel, terwijl de combinatie van deze twee juist gouden resultaten geeft.

Vergelijk het met een auto:
Je kunt allemaal goed werkende onderdelen in een auto stoppen, maar wanneer je geen verbinding maakt tussen die onderdelen, dan doet het dus helemaal niets en staat die auto gewoon stil.
Zo werkt het in je lichaam ook.

Wat heb ik jou te bieden?

  • Opsporen van de missing link in jouw ‘systeem’

  • Een individueel aangepaste therapie/begeleiding om de verbindingen in jou te herstellen

Voor wie?

Mensen van alle leeftijden komen bij mij in de praktijk.
De achtergrond van mijn cliënten is heel verschillend, de ene is heel nuchter, de ander is heel gevoelig en spiritueel. Er komen mensen die net beginnende klachten hebben en mij om hulp vragen en ook mensen die al jaren zoekende zijn. Eén ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen:
Ze willen zich gelukkig en gezond voelen en vol vertrouwen in het leven staan.