Mariëlle Brands

Mariëlle Brands

De laatste jaren wil ik meer dan dieren alleen maar knuffelen en liefdevol verzorgen. Nadat ik op de televisie de uitzending 
van De Wandeling met Els Basten had gezien, was ik meteen gefascineerd door haar en voelde een zekere mate van herkenning. 
Bij mijn eerste ontmoeting met haar wist en voelde ik inderdaad direct dat zij de juiste persoon was die mij verder kon helpen. 
Els is een bijzonder, liefdevol en puur persoon.  
Els ziet en voelt exact aan wat er in mij omgaat en waar eventueel blokkades zitten waaraan ik kan werken.

Richard Swaghoven

Nadat onze dochter ter wereld is gekomen middels een supersnelle bevalling bleek al snel dat ze er toch wel het een en ander aan overgehouden had. Na een bezoek aan Els had deze al net zo snel door hoe het met onze kleine meid zat. Geen idee wat ze nu precies gedaan heeft maar onze kleine meid werd snel een tevreden baby. Els super wat je allemaal doet en ga er vooral mee door.
Een dikke knuffel

Jozina Mulder

Jozina Mulder

Ik voel een diepe dankbaarheid dat ik mee mocht doen met de Training Jij - je Dier - en Samen.
Door Els haar zorgvuldige zachtheid, puurheid, humor en liefde voor al het leven voelde ik me geïnspireerd, begrepen en veilig genoeg om grote stappen te zetten. Ze heeft me tools gegeven om zelf mijn leven te veranderen en steeds verder te ontwikkelen in de Liefde voor mezelf en alles wat is. 

Ramona Veda - Bekend Spiritual Teacher

"Els is een zeer gevoelige persoonlijkheid. Haar kracht is om het zelfgenezend vermogen te ontwaken en de overdracht van nieuwe energie. Ik houd van haar manier van werken. Ze draagt oneindig mededogen in zich en wordt heel diepgaand begeleid. Els leerde snel in mijn RaStoa opleidingen. Dank je wel Els, dat jij je beschikbaar stelt als Engelenkanaal in de dierenwereld."

Rebel - hond van Linda en Pam

Rebel - hond van Linda en Pam

Els maakte gemakkelijk contact en Rebel voelde zich direct op zijn gemak. In amper een uur tijd gebeurde er heel veel. Ze heeft naar hem geluisterd en dat met ons gedeeld, blokkades opgeheven, hem gemasseerd en gereinigd.
Ondanks het verlies en het gemis hebben we dankzij Els' hulp dit proces met onze Rebel heel liefdevol kunnen doormaken en voelen dat Rebel ons hier dankbaar voor is. Het beeld wat Rebel ons tijdens onze eerste sessie bij Els liet zien, zien we nu nog steeds terug, breedlachend en blij, Rebel is blij waar hij nu mag zijn!

Kendra - hond van Gabriëla

Kendra - hond van Gabriëla

Het was en is een inspirerende ervaring om Els te leren kennen en onder haar begeleiding te werken met Kendra.

Kendra heeft een medisch ongeneeslijke leverziekte en we waren zeer geschokt door de diagnose. Els hielp ons met al haar liefde, begrip en vertrouwen. Ze had direct contact met de ware essentie van Kendra. Daarna hielp ze Kendra om de energie in het geblokkeerde gebied van de lever weer te laten stromen.