Bonno - hond van Karin

Teneinde raad kwam ik bij Els terecht. De dierenarts had mijn hond Bonno, Berner Sennen van 7 jaar, al opgegeven.
Hij had onbegrepen koorts, meerdere antibiotica kuren achter de rug. Hij was 2 dagen opgenomen,   niets te vinden. Hij ging steeds verder achteruit, kon bijna niet meer lopen, wilde niet meer eten, viel af. Uiteindelijk kreeg hij ook nog een darminfectie, met alle gevolgen van dien. .
Els kwam naar Bonno en gaf hem een hele bijzondere healing, waardoor de koorts zakte en hij weer aansterkte.  Maar ook begreep zij waarom hij zo ziek was en wat er aan gedaan kon worden. Het was een weg van meer dan een half jaar. Waar zij hem steeds weer verder in het genezingsproces hielp, door zijn energie weer in balans te brengen. En op het juiste moment de goede medicijnen te geven.
Nu heb ik mijn oude Bonno weer terug, die weer  vrolijk is en kan rennen. En goede weerstand heeft gekregen, op aanraden van Els kreeg hij versvleesvoeding, waardoor zijn immuniteit beter werd.  Ik heb een wonder zien gebeuren!  Thanx!!  Dikke knuffel van Bonno en Karin