Daya - hond van Ilse

Als pup had Daya al een moeilijke start. Een overgevoelig beestje gepaard gaande met veel fysieke en wat later bleek ook emotionele blokkades. Om te beginnen heb ik haar met drie maanden meteen op verse vleesvoeding gezet EN contact gezocht met Els.

Els weet als geen ander het zelfgenezend vermogen bij mens en dier aan te spreken en te stimuleren om op die manier heling in gang te zetten.
Regelmatig spiegelt ze mijn gedrag in Daya en andersom. Ze leert mij bewust te worden van mijn eigen blokkades die via Daya aan het licht komen.
Confronterend soms maar o zo nuttig en waardevol! Na elke sessie ben ik iedere keer weer sprakeloos over het feit hoe goed ze de vinger op de zere
plek(ken) weet te leggen en het zo weet te verwoorden dat ik er weer verder mee kan. Met haar gevoeligheid, positivisme en liefde voor het leven, haalt ze krachten bij mij naar boven waarvan ik niet wist dat ik ze in mij had.

Daya is inmiddels ruim negen maanden en ze doet het goed. "Wij" doen het goed maar we zijn nog lang niet uitgeleerd. Het leven is één groot leerproces. Bewustwording, (zelf)reflectie en bijsturen.. Voelen, ontdekken en ervaren.. Omgaan met verandering, ziekte en beperkingen.. Vergeven en loslaten.. Maar bovenal liefhebben.. JEZELF liefhebben! EN in het Nu leven.
Leren genieten van het huidige moment, in welke toestand en/of situatie je je ook bevindt.

Els begeleidt en ondersteunt Daya en mij in dat proces. In het één worden met jezelf waardoor je één kunt worden met je dier en met je geliefden. Eén met het leven!

Oneindige dankbaarheid lieve Els!"

Veel liefsss,
Ilse & Daya