Eddy - hond van Frank en Evelien

Wij zijn heel erg blij dat Eddy, een Franse bulldog van 8 jaar, ongeveer 2 jaar geleden in ons leven is gekomen. We beleven elke dag bijzonder veel plezier aan haar. In de zomer gaan we veel naar de Maas, want ze is gek op water en steentjes. Ze zit dan continue in het water naar steentjes te zoeken, het liefst zo groot mogelijk natuurlijk. Een boswandeling vindt ze ook helemaal super, dan rent ze als een dolle door het bos op zoek naar boomstronkjes en stokjes. We hadden al een goede band met haar voordat Els op ons pad kwam. Na het lezen van haar site, twijfelden we geen moment en vroegen Els of ze een reading en healing voor Eddy wilde doen. Dat heeft ze gedaan en het was een prachtig en geloofwaardig verslag wat ze mailde. Ons vertrouwen in Els werd niet beschaamd. Integendeel! Meteen erna is ons contact met Eddy nog meer verdiept en zijn er zoveel meer dingen duidelijk geworden. Els heeft ons geholpen nog een betere band met Ed op te bouwen en ervoor te zorgen dat ze het nog beter naar de zin krijg bij ons. Echt geweldig! Een aanrader voor elke dierenvriend!

Lieve groet,
Evelien en Frank uit Venray