Izabella en Raphaël

Ik ben bij Els gekomen in een periode in mijn leven waarin alles op zijn kop stond.
Mede dankzij haar zachte begeleiding en haar pure energie vanuit het hart heb ik weer het geloof gekregen dat het leven prachtig is. Natuurlijk toen ik wist dat ik zwanger was wilde ik dat met haar delen.

Omdat de geboorte van een kind een zo intiem en heilige ervaring is was het voor mij belangrijk dat de meest zuivere en pure persoon die ik ken, kennis maakt met het meest pure geschenk in mijn leven, mijn zoontje Rafael.

Haar kennismaking met Rafael was zo natuurlijk, het lijkt alsof ze zelf al moeder is.
Ik had het gevoel van totaal vertrouwen. Ik wist dat mijn kindje veilig is. Eigenlijk wat Els deed was: “Er zijn” samen met Rafael en mij. Met haar liefde en aandacht zorgde zij voor nog meer verbinding tussen ons. Zeker omdat ik voor de eerste keer moeder ben, worstelde ik ook met enige onzekerheid. Vragen zoals: Voelt hij zich goed bij mij? Zijn er dingen die ik kan doen om de eerste weken van zijn leven te verlichten? Voel ik intuïtief goed aan waar pijntjes vandaan komen? Dat zijn allemaal vragen die Els kon beantwoorden op basis van wat ze voelde.

Ik vind het belangrijk dat Els in ons leven blijft. Elk levend wezen verdient haar zuivere energie en handelen vanuit het hart. Ik ben zo dankbaar dat we haar kennen en dat we een beroep kunnen doen op haar heilzame krachten. Dank je wel Els, voor alles en voor altijd.