Knut - hond van Heidi

" Wonderen bestaan "…
Ik ben Knut, een Berner Sennen, en de dierenarts kon niets meer voor mij doen, tja een spuitje... Na behandeling en voedingsadvies van Els voel ik me weer goed! Hier kun je mijn verhaal lezen.

Hoi. Ik ben Knut een Berner Sennen, een reu, van april 2007.
Ik liep elke 3 a 4 weken bij de dierenarts ivm ontstekingen van de darmen. Soort ziekte van Krone, was de diagnose. Ik woog nog maar ca 25 kg, broodmager en continue aan de diarree. De nacht van 28 naar 29 januari 2014  was ik ontzettend ziek, ca 8x 's nachts naar buitengemoeten. Mijn baasje was radeloos. Op 29 januari 2014 zei de dierenarts dat hij niets meer voor mij kon doen, tja, een spuitje… Via via heeft mijn baasje in januari 2014 met Els contact gezocht. De volgende dag ontmoette ik Els, wat een lieverd, wat heeft zij mij geholpen! Els heeft mij behandeld en hierdoor voelde ik me gelijk meer ontspannen. We hebben de medicatie afgebouwd omdat deze mij niet hielp, ik had deze al ca 3 jaar, en van alles had geprobeerd. En heel veel soorten hondenbrokken. Advies van Els: een heerlijk aangepast dieet! Mijn baasje kookt nu iedere dag voor me, van heerlijk biologisch vlees tot rijst, aardappeltjes en verschillende groentenen fruit. Ik krijg nu geen brokken meer of ander voer meer, en mijn voorkeur gaat natuurlijk naar: mee-eten met het baasje, op een gezond- en verantwoord manier, dat wil toch iedere hond! We zijn een paar keer bij Els geweest voor behandeling. Het gaat nu super goed met me!!! Ik ben nu inmiddels ruim een jaar verder, februari 2015. Ik ben nu ca 30 kg, eet goed, slaap de hele nacht weer door, behoeftes zijn super ( voorheen water wat eruit kwam ). Ik ben ontspannen en zeer opgewekt nu. In april wordt ik 8 jaar. Ik geniet nu vooral van elke dag samen met mijn baasje. Binnenkort gaan we weer een weekje naar de zee, wat een mazzel. Wie had dat vorig jaar kunnen bedenken.
Els……jij bent mij wonder, wonderen bestaan nog! Ik hoop nog op een plezierige toekomst. Els nogmaals…. " thank you for everything, very muchhh "!!!

Een hele blije woef van Knut xxx en mijn baasje!