Mariëlle Brands

Mijn hele leven ben ik al dol op dieren geweest en heb zelf ook altijd dieren gehad, maar de laatste jaren wil ik meer dan alleen maar knuffelen en ze liefdevol verzorgen.

Ik heb een aantal workshops “Communiceren met Dieren” gevolgd en wist dat ik hiermee verder wilde.
Nadat ik op de televisie de uitzending van De Wandeling met Els Basten had gezien, was ik meteen gefascineerd door haar en voelde een zekere mate van herkenning.
Bij mijn eerste ontmoeting met haar wist en voelde ik inderdaad direct dat zij de juiste persoon was die mij verder kon helpen. Els is een bijzonder, liefdevol en puur persoon.  
Els ziet en voelt exact aan wat er in mij omgaat en waar eventueel blokkades zitten waaraan ik kan werken. 
Ze geeft me wat ik nodig heb om mij verder te ontwikkelen. Dit kunnen oefeningen zijn, een healing of een boek dat ze mij adviseert.
Ze leert mij mezelf te ontdekken, wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en hoe ik dat verder kan ontwikkelen. Met haar aanwijzingen ga ik aan de slag. Soms heeft het meteen effect, soms duurt het even voordat ik het voel, merk of zie. Het is een prachtig proces. Ik zie en voel het als één grote ontdekkingsreis in mezelf.
Door haar healingen en inzichten gebeurt er veel in mij. Zo ben ik erachter gekomen dat ik eerst zelf in balans moet zijn voordat ik anderen kan helpen. 
Er komen nieuwe mensen en dieren op mijn pad, nieuwe uitdagingen, nieuwe gebeurtenissen.
Zo onstond er een moment dat ik meer energie in mijn handen begon te voelen en ik merkte dat dat effect had op dieren. Gedurende de sessies met Els ben ik erachter gekomen dat mijn kracht zit in het healen van dieren. 
Els helpt me om al deze, voor mij nieuwe, terreinen te ontwikkelen en daarbij te vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Bij iedere sessie kom ik een stapje dichterbij mijn droom.
Daarbij merk ik dat het belangrijk is om mij helemaal over te geven en zonder verwachtingen te vertrouwen op wat er komen gaat. Juist dan gebeuren er de mooiste dingen.