Melissa Sorge

Het werk dat ze met mijzelf en mijn hond deed om mijn hond naar huis te brengen was ongelooflijk en het opende de mogelijkheden van het universum. Plotseling had ik al deze nieuwe hulpmiddelen om te gebruiken in mijn leven. Plots stonden mijn ogen en hart meer open dan ooit tevoren. Els hielp me op een nog dieper niveau met mijn hond te verbinden dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik kan niet eens beginnen met het beschrijven van het genezende werk dat ze met ons deed. Het was als magie. Als ik Els niet had gevonden, zouden we onze hond nooit terug hebben gekregen en misschien was ik nooit deze sterke, krachtige vrouw geworden die ik nu ben.

Sinds onze hond terug is, ben ik bij veel verschillende gelegenheden met Els gaan werken. We hebben samen gewerkt aan het opbouwen van mijn bedrijf, slaapproblemen met mijn dochter, het doorlopen van het geboortetrauma van de geboorte van mijn dochter, het vinden van diep vertrouwen om een ongelooflijke geboorte-ervaring met mijn zoon te hebben en mijn lieve kat te genezen. Els heeft me geholpen een groot deel van mijn doel op aarde te herkennen en heeft me geholpen mezelf te vinden. Ik ben de afgelopen jaren veel gegroeid en veranderd dankzij haar genezende werk en haar begeleiding. Samen hebben we gewerkt aan het verkrijgen van vertrouwen en vertrouwen in mezelf en ik heb gezien dat ik in een nieuw persoon ben geboren.

Els is mijn coach, mijn mentor, mijn engel en mijn vriend. Als je de kans krijgt om Els een deel van je leven te laten zijn, weet ik dat je je diep geraakt zult voelen omdat ze heel, heel bijzonder is.

Bedankt Els, voor alles wat je mij en mijn familie hebt gedaan.

-Melissa Sorge