Zita - hond van Karolien

Een tijdje geleden was ik bezorg over onze bullmastif Zita, een schat van een beest dat toen al 5,5 jaar lief en leed met ons deelde.
Sinds de geboorte van ons dochtertje kreeg ik steeds meer het idee dat Zita zich achteruit gestoten voelde, dat ze haar plekje in ons gezin kwijt was. Dat ze soms jaloers was op de baby, ook al probeerden we haar er zoveel mogelijk bij te betrekken. Bij momenten reageerde ze heel lief, andere momenten maakte ze me bang omdat ze jaloers en boos leek op de baby. Ik stelde me regelmatig vragen over hoe het zou gaan als ons dochtertje zou gaat kruipen en lopen. Dat zou niet gemakkelijk zijn met Zita, die binnen "woont", ze zit niet in een hok of zo. Misschien voelde Zita mijn zorgen en twijfels aan en leek ze daarom zo stil en droevig? Op een avond verstijfde Zita volledig en viel ze als één blok om. Ze lag enkele seconden doodstil en kwam toen weer bij. Heel akelig om te zien. Volgens de dierenarts kon het epilepsie zijn, maar het zou ook door de emoties ivm de baby kunnen zijn.
Ik vroeg hulp aan Els en kreeg veel meer dan ik verwachtte. Via een emailconsult maakte ze contact met Zita. Haar uitleg achteraf en de veranderingen die we bij Zita merkten  waren verbluffend.
Els omschreef de relatie van ons en de baby tot Zita verbluffend goed en gaf heel duidelijk en doeltreffend advies om de band tussen Zita en ons dochtertje en daarmee ook de band met ons te versterken.  We zagen al heel snel verbetering: We kregen onze lieve trouwe knuffelbeer  terug!  Ze lijkt veel rustiger en meer tevreden en gelukkig. We kregen het  vertrouwen dat het met haar en ons dochtertje in orde zou komen en ik denk dat Zita dat vertrouwen ook aanvoelde.
Daarbovenop kregen we ook nog info over verschillende plaatsen waar Zita pijn had door verstoorde energieën. Ik sprak hierover niet met Els omdat ik hulp vroeg ivm ons dochtertje, maar Els voelde het zelf aan. De plaatsen die ze beschreef klopten perfect! Zita nam hiervoor al een tijdje medicatie. Els gaf vanop afstand een healing om die verstoorde energie weer in balans te krijgen en om het zelfhelend vermogen te stimuleren.  Achteraf  werd dit nog versterkt door animal healing drops.
We zijn ondertussen al een tijdje verder en we zijn Els nog steeds heel dankbaar. Onze band is er weer een van liefde en vertrouwen. De band met ons dochtertje is super. En wat haar pijn betreft, ze kan nu zelfs zonder de medicatie die ze al zo lang moest nemen.

Karolien, Nico en Emma