reset negatieve overtuigingen
focus op moeiteloos creëren

Jouw diepste verlangen en welzijn prioriteit geven, vereist moed!

de 22 dagen challenge is voor jou bedoeld wanneer...  

·   je een diepgaande reset nodig hebt van oude overtuigingen en op hoog niveau wilt leren de focus leggen op wat je wilt bereiken
·   negatieve/dwingende gedachten de leiding nemen in je leven
·   je voelt dat je je oude vastgeroeste patronen tot in de kern wilt loslaten
·   je vastloopt in je gezondheid
·   je je laat leiden door angsten, twijfels en onzekerheden
·   je voelt dat je iets anders wilt in je leven maar niet weet wat en waar je moet beginnen
·   je bang bent voor het onbekende
·   je je laat tegenhouden door wat anderen van je denken of vinden       
·   je er klaar voor bent om nieuwe stappen te zetten
·   je vindt dat je eigenlijk niets te klagen hebt, maar diep in je hart weet dat je meer/anders wilt.

De 22 dagen challenge werd ontwikkeld nadat Els het verlangen in mensen zag groeien om meer in overeenstemming te zijn met hun (aangeboren) talenten en potentieel, de missie in het leven en de wens om doelgerichter te leven. Dit proces is gebaseerd op een holistische benadering en omvat het erkennen en loslaten van ongewenste situaties, gedachten en gevoelens. En het ontdekken van de gewenste resultaten en situaties en de tools die nodig zijn om deze waargenomen beperkingen te doorbreken. 

Deze challenge is voor diegenen die verantwoordelijkheid durven te nemen voor de processen, gevoelens en keuzes bij het aangaan van de verschillende ervaringen die in hun dagelijks leven opduiken. Het vraagt om vertrouwen, doorzetting en het vinden van een ritme in jezelf om op deze manier te leven. Onder begeleiding van Els kan dit ritme in stand gebracht worden vanuit een gevoel van ware vrijheid terwijl je een nieuwe manier van zijn ontdekt in het leven.

Ik was niet heel erg bekend met mediteren maar na deze 22 dagen challenge is het niet meer uit mijn leven weg te denken. Het heeft me zulke waardevolle inzichten gegeven. Daar waar ik vast liep kan ik nu weer verder en voel ik me sterk. Els laat je bijzonder voelen en weet wat ze doet. Aanrader!
— Lieke van der Vorst -
De 22 Dagen Challenge, om bij jezelf terug te komen en weer vreugde in je leven te ervaren en te realiseren dat jij de chauffeur van je leven bent.
— Erin
Ik heb eindelijk mijn focus terug op wat ik echt wil doen en omstandigheden veranderen nu al.
— Mieke
Ik heb meer discipline dan ik dacht om dit te volbrengen en zie het niet meer als een ‘must’ maar als een privilege om voor mezelf te zorgen.
— Herman
Ik vond het werkelijk een challenge, maar zie nu de diepe verandering in mezelf dat ik weer voel wie ik ben.
— Jean
actress-2868705_1920.jpg
person-3519503_1920.jpg
hands-2667461_1920.jpg

Individueel

Volle focus op jezelf en jouw proces. Je hebt doorzettings-vermogen en weet jezelf, met behulp van het programma, te herpakken op moeilijke momenten. Je bent er helemaal klaar voor om oude (vastgeroeste) patronen los te laten en je vleugels uit te slaan! 

samen

Elkaar ondersteunen in je proces door samen meditaties te luisteren en oefeningen te delen. Hoogte- en dieptepunten. Focus op je eigen proces en het toch samen doen kan net het duwtje zijn dat je nodig hebt om door te zetten!
 

Begeleid

Vraagt jouw proces veel van je en vind je het fijn om je vragen en belevingen te delen en individueel advies te ontvangen om weer de volgende stap te zetten? Kies dan voor de challenge onder begeleiding van Els.

Ik ben klaar om vanuit kracht te leven!
Deze challenge laat je ontdekken, loslaten, wiebelen, zoeken, vinden en creëren!