Kendra - hond van Gabriëla

Het was en is een inspirerende ervaring om Els te leren kennen en onder haar begeleiding te werken met Kendra.

Kendra heeft een medisch ongeneeslijke leverziekte en we waren zeer geschokt door de diagnose. Els hielp ons met al haar liefde, begrip en vertrouwen. Ze had direct contact met de ware essentie van Kendra. Daarna hielp ze Kendra om de energie in het geblokkeerde gebied van de lever weer te laten stromen.

Als iemand mij eerder had verteld dat dit mogelijk was via Skype, had ik dat echt niet geloofd. Maar vandaag de dag is dit een van de meest waardevolle ervaringen in mijn leven: energie kent geen tijd en ruimte.
Tussendoor werkte Els even met Kendra zonder dat ik precies wist wanneer en ik merkte het bij Kendra (in Zwitserland) wanneer Els (in Nederland) met haar aan het werk was.

Doordat Els in ons leven is gekomen, heb ik nu zelf de mogelijkheid gekregen om Kendra te helpen haar energie te laten stromen. Met behulp van Els haar instructies en suggesties hebben we Kendra's voeding veranderd en nog een aantal aspecten. Ik kan Kendra nu 'lezen', beter begrijpen en heb nu een tool in handen wat ik kan gebruiken om haar te helpen wanneer de energie geblokkeerd is. 

Ruim 6 maanden na de diagnose gaat het zeer goed met Kendra. 
Ze eet ontzettend goed en we hebben een betere relatie dan ooit; tussen ons is liefde en licht. En ook heel belangrijk: ik kijk nu naar Kendra als een uniek en prachtig wezen en niet slechts als een zieke hond.
Els heeft mij bevestigd dat Kendra mij heeft uitgekozen en dat is een heerlijk gevoel.

Els heeft niet alleen Kendra geholpen, maar mij ook. Het is een ding om te geloven, te weten of je af te vragen dat er meer is, maar deze dingen werkelijk te ervaren, bevestigd te zien en zelf te zien gebeuren, heeft een enorm diepe uitwerking op het vertrouwen en het geloof van iemand in zichzelf en zijn hond.

Ik kan een sessie met Els aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar zichzelf of hulp nodig heeft, voor zichzelf of iemand anders (twee- of vierbenig). Ze is pure liefde en licht voor mens en dier en ik ben trots, gelukkig en zeer dankbaar, haar te kennen. 

Gabriela Keller