Mika - hond van Suzanne

Via de Astangha Yoga, kwam ik aan het adres van Els. Els was me al opgevallen door haar prachtige, rustige, krachtige energie en daarbij is ze gewoon een hele mooie, vriendelijke meid.
 
Onze kortharige collie pup,  Mika, kon niet goed tegen autorijden. We hadden al van alles geprobeerd; voor het rijden geen voer geven, heel rustig kleine stukjes rijden, etc. Ik heb kontakt opgenomen met Els en het klikte meteen. Ik heb kort beschreven wat ik graag soepeler wilde zien gaan, zeker wat betreft het autorijden. Mijn man Joep stond er skeptisch tegenover.
 
Els had goed kontakt gekregen met Mika en hem ook nog een korte healing gegeven. Toen ik later die dag thuis kwam nadat Mika een sessie had gehad met Els, viel me meteen op hoe super vrolijk hij was. Zijn staart stond hoger dan anders en hij voelde meteen heel relaxed en vrij. Tijdens het lezen van het verslag dat Els had gemaild, kreeg ik heel helder voor ogen hoe Mika en ik er samen aan konden
werken. En weet je, Els had precies mijn leerpunten in mijn leven in de kern te pakken. Ik vind het heel bijzonder dat ze dat in relatie met mijn hond meteen zo helder had. Ze vertelde ook, dat Mika wel wilde luisteren, maar op het moment dat ik niet in mijn kracht zou staan en ik niet in mezelf geloofde, hij gewoon niet zou kunnen luisteren, al zou hij het willen.
Mika gaat nu ook goed mee in de auto, niet dat hij staat te jubelen om mee te gaan, maar toch, het gaat veel en veel beter. Het mooie is dat Joep er geen erg in had, dat Mika de reading had gehad en een weekje na de reading toen ik niet thuis was, had hij Mika mee genomen in de auto naar de Maas. Toch een 20 minuutjes rijden en hij kwam helemaal blij thuis dat Mika het zo goed had gedaan!
Ik herinnerde hem eraan dat Mika bij Els een reading had gehad........ja, het was nu toch een hele verbetering, daar kon hij niet meer om heen. Hahaha. Mika heeft dus helemaal niet meer overgegeven in de auto! Super!
 
Wat ik Mika tijdens de reading ook mee wilde geven, was dat als ons gezin op vakantie zou gaan, dat Mika zou weten dat we weer terug zouden komen en dat hij 'gewoon' onze hond bleef. Nu was het zo, toen ik een dagje weg moest, ik Mika naar mijn ouders zou brengen. Het was wat vroeger in de ochtend, ik bracht Mika weg en ik was vergeten dat mijn ouders dan ook nog eventjes weg waren. Ik wist dat de buurvrouw ook al op was en ik heb aangebeld om te vragen of Mika een half uurtje bij haar zou mogen blijven. Dat was goed. Ik ben even mee naar binnen geweest, vanuit mijn kracht 'dag' gezegd tegen Mika en gezegd dat hij zometeen naar mijn ouders mocht en ik ben gegaan. De volgende dag, toen ik bij de buurvrouw informeerde hoe het met Mika was gegaan, was het eerste wat ze zei: "Mika heeft jou helemaal niet gemist. Hij deed het zo goed, hij was zo lekker rustig in huis, wat een fijne hond is Mika". Nou Els, complimenten. Ik weet nu beter hoe met Mika om te gaan en als we naar Bretagne op vakantie gaan, weten ik en mijn gezin hoe we vanuit kracht Mika naar mijn ouders kunnen brengen en dan komt het helemaal goed, daar heb ik alle vertrouwen in en Mika zo te zien ook!

Beste allemaal, het was voor mij een geweldige ervaring. Het klopt gewoon, het is een proces wat je samen met je dier doorloopt en van waar je vanuit Liefde, kracht en duidelijkheid, zoveel van elkaar kunt leren. Een huisdier is een spiegel van jezelf, het dier neemt jouw energie over en dus kun je heel veel van je dier leren. Een reading van Els met je geliefde dier, is wat mij betreft een aanrader voor iedereen, die zijn of haar relatie met hun dier wil verdiepen en meer wil leren over het wonderbaarlijke leven hier op aarde. Ik wens jou alle goeds toe, met jou geliefde dier!
 
Hartelijke groet,
Suzanne Swinkels, uit Deurne-Zeilberg